Skutan, Skutan Ski Lodge

Fristående hus i tre plan på 254 kvm med plats för 16 personer, självhushåll. Två kök och matsal med matplats för upp till 16 personer samt matplats för upp till 4 personer. Vardagsrum med soffgrupp och braskamin. Konferensutrymme med plats för upp till 16 personer. Fem sovrum samt två loft; ett med dubbelsäng, ett med dubbelsäng och våningssäng, tre med våningssäng och två loft med enkelsängar. Två badrum samt tre separata toaletter; ett med WC och dusch, ett med WC och badkar samt tre toaletter med WC. Relaxavdelning med bastu och dusch. Uteplats i söderläge samt egen trädgård.

Snabbfakta: 200m till skidlift- 200m till skidnedfart- 500m till Åre Torg- fristående hus i 3 våningsplan- ej hiss- TV- WIFI- konferensutrymme- kök- spis- ugn- kyl- frys- mikrovågsugn- diskmaskin- bastu- tvättmaskin- torkskåp- öppen spis- bordtennisbord- skidställ- uteplats- trädgård- parkering med motorvärmaruttag. Adress: Bondevägen 12.

Villkor: Åldersgräns 18 år på samtliga boende. Gäller ej barn i målsmans sällskap. I detta område finns flera fastboende, vilket gör att boendet inte lämpar sig för en yngre publik. Max. antal personer i detta boende är 16st. Husdjur och rökning är ej tillåtet. Städning vid avresa ingår alltid. Kostnadsfritt WIFI med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören. Till detta boende kan deposition tillkomma.

Anläggning

, Sverige, , Åre, , Skutan Ski Lodge

Typ av boende

,

254 kvm 16 bäddar wi

Vägbeskrivning

Nyckelbeskrivning

Incheckning och utcheckning sker i AGOs reception som ligger på Kabinbanevägen 22, 837 52 Åre.

Ordinarie incheckning sker från kl 16.00 (ev. senare vid stora bytesdagar), meddela oss gärna din beräknade ankomsttid.

I anslutning till AGOs reception på Kabinbanevägen 22 finns bagage- och värdeförvaring tillgängligt.
Parkering i anslutning till boendet ingår, behöver ej bokas.

Vid frågor kontakta bokningen på tel. +46 (0)647-515 00 eller info@agoiare.se.

Badrum >2, Balkong/ Altan, Bastu, Dubbelsäng, Internet, Kamin/ Öppen spis, Parkering/Garage, Sovrum >3,