P02, Åre Parken lgh 02

Lägenhet på 65 kvm med plats för 6 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 6 personer. Två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två våningssängar. Badrum med WC, dusch och bastu. Balkong i söderläge.

Snabbfakta: 100m till skidlift- 100m till skidnedfart- 75m till Åre Torg- våningsplan 1 av 5- hiss- TV- WIFI- kök- spis- ugn- kyl/frys- mikrovågsugn- diskmaskin- bastu- tvättmaskin- torkskåp- skidförvaring- balkong- husdjur- parkering bokas mot avgift (begränsat antal) maila info@agoiare.se för att se tillgänglighet. Adress: Parkvägen 3.

Villkor: Åldersgräns 18 år på samtliga boende. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Detta boende lämpar sig bäst för familjer, par eller vuxna sällskap. I detta område finns flera fastboende, vilket gör att boendet inte lämpar sig för en yngre publik. Husdjur är välkomna mot avgift. Rökning är ej tillåtet. Avresestädning ingår december-april. Kostnadsfritt WIFI med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören. Det är ej tillåtet att använda motorvärmaruttag för laddning av elbil. I huset, på samma våningsplan, finns en restaurang som ibland har öppet sent.

Anläggning

, Sverige, , Åre, , Åreparken

Typ av boende

,

65 kvm med balk syd

Vägbeskrivning

Nyckelbeskrivning

Incheckning och utcheckning sker i AGOs reception som ligger på Kabinbanevägen 22, 837 52 Åre.
Ordinarie incheckning sker från kl 16.00 (ev. senare vid stora bytesdagar), meddela oss gärna din beräknade ankomsttid.

I Åreparken finns bagageförvaring tillgängligt på markplan vid garaget.

Parkeringsplats i garage och ute finns begränsat antal, bör bokas i god tid innan ankomst via mail: info@agoiare.se.

Vid frågor kontakta bokningen på tel. +46 (0)647-515 00 eller info@agoiare.se.

Balkong/ Altan, Bastu, Dubbelsäng, Husdjur tillåtet, Internet, Parkering/Garage, Tvättmaskin,