Sl6A, Slalomsvängen 6A

Lägenhet på 95 kvm med plats för 8 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 8 personer, bardisk för upp till 3 personer och loungedel med soffgrupp och fåtöljer. Fyra färdigbäddade sovrum, ett med dubbelsäng samt tre med våningssäng. Två badrum, ett med WC, dusch och bastu samt ett med WC och dusch. Två balkonger, en i sydöstläge samt en i sydvästläge.

Snabbfakta: 100m till skidlift- 100m till skidnedfart- 500m till Åre Torg- våningsplan 1 av 1, entréplan- ej hiss- TV- WIFI- ljudanläggning- kök- spis- ugn- kyl- frys- vinkyl- mikrovågsugn- diskmaskin- bastu- torkskåp- skid/cykelförvaring- braskamin- balkong- parkering. Adress: Slalomsvängen 6.

Villkor: Åldersgräns 18 år på samtliga boende. Gäller ej barn i målsmans sällskap. I detta område finns flera fastboende, vilket gör att boendet inte lämpar sig för en yngre publik. Husdjur och rökning är ej tillåtet. Bäddning och handdukar vid ankomst samt städning vid avresa ingår alltid. Kostnadsfritt WIFI med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören. Till detta boende kan deposition tillkomma.

Anläggning

, Sverige, , Åre, , Slalomsvängen

Typ av boende

,

Vägbeskrivning

Nyckelbeskrivning

Incheckning och utcheckning sker i AGOs reception som ligger på Kabinbanevägen 22, 837 52 Åre.

Ordinarie incheckning sker från kl 16.00 (ev. senare vid stora bytesdagar), meddela oss gärna din beräknade ankomsttid.

I anslutning till AGOs reception på Kabinbanevägen 22 finns bagage- och värdeförvaring tillgängligt.
Parkering i anslutning till boendet ingår, behöver ej bokas.

Vid frågor kontakta bokningen på tel. +46 (0)647-515 00 eller info@agoiare.se.

Badrum >2, Balkong/ Altan, Bastu, Dubbelsäng, Internet, Kamin/ Öppen spis, Parkering/Garage, Sovrum >3,