D311, Dählie Åretorg 311

Lägenhet på 94 kvm med plats för 8 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 8 personer. Tre sovrum, två med dubbelsäng och ett med två våningssängar. Två badrum, ett med WC, dusch och bastu och ett med WC och dusch. Uteplats i österläge.

Snabbfakta: 75m till skidlift- 75m till skidnedfart- 50m till Åre Torg- våningsplan 3 av 7 (entré plan 4)- hiss- TV- WIFI- kök- spis- ugn- kyl/frys- mikrovågsugn- diskmaskin- bastu- tvättmaskin- torkskåp-skidförvaring- balkong/uteplats- parkering ingår. Adress: Årevägen 109.

Villkor: Åldersgräns 18 år på samtliga boende. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Detta boende lämpar sig bäst för familjer, par eller vuxna sällskap. I detta område finns flera fastboende, vilket gör att boendet inte lämpar sig för en yngre publik. Husdjur och rökning är ej tillåtet. Avresestädning ingår december-april. Ett sovrum saknar fönster. Kostnadsfritt WIFI med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören.

Anläggning

, Sverige, , Åre, , Dählie ÅreTorg

Typ av boende

,

94kvm , 8+0b, bastu

Vägbeskrivning

Nyckelbeskrivning

Incheckning och utcheckning sker i AGOs reception som ligger på Kabinbanevägen 22, 837 52 Åre.
Ordinarie incheckning sker från kl 16.00 (ev. senare vid stora bytesdagar), meddela oss gärna din beräknade ankomsttid.

I Dähliehuset finns bagageförvaring tillgängligt på plan 5. Parkering ingår till de flesta boenden, dock inte alla, se objektsbeskrivning vad som gäller din valda lägenhet. Boenden som saknar parkeringsplats hänvisas till de allmänna parkeringsplatserna i kommunen.

Vid frågor kontakta bokningen på tel. +46 (0)647-515 00 eller info@agoiare.se.

Badrum >2, Balkong/ Altan, Bastu, Dubbelsäng, Internet, Parkering/Garage, Sovrum >3, Tvättmaskin,