P01, Åre Parken lgh 01

Lägenhet på 64 kvm med plats för 6 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 6 personer. Två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två våningssängar. Badrum med WC, dusch och bastu. Balkong i söderläge.

Snabbfakta: 100m till skidlift- 100m till skidnedfart- 75m till Åre Torg- våningsplan 1 av 5- hiss- TV- WIFI- kök- spis- ugn- kyl/frys- mikrovågsugn- diskmaskin- bastu- tvättmaskin- torkskåp- skidförvaring- balkong- husdjur- parkering bokas mot avgift (begränsat antal). Maila info@agoiare.se för att se tillgänglighet. Adress: Parkvägen 3.

Villkor: Åldersgräns 18 år på samtliga boende. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Detta boende lämpar sig bäst för familjer, par eller vuxna sällskap. I detta område finns flera fastboende, vilket gör att boendet inte lämpar sig för en yngre publik. WIFI med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören. Husdjur är välkomna mot avgift. Rökning är ej tillåtet. Avresestädning ingår december-april. Kostnadsfritt WIFI med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören. Det är ej tillåtet att använda motorvärmaruttag för laddning av elbil. I huset finns en restaurang som ibland har öppet sent.

Anläggning

, Sverige, , Åre, , Åreparken

Typ av boende

,

64m2 syd väst balko

Vägbeskrivning

Nyckelbeskrivning

Incheckning och utcheckning sker i AGOs reception som ligger på Kabinbanevägen 22, 837 52 Åre.
Ordinarie incheckning sker från kl 16.00 (ev. senare vid stora bytesdagar), meddela oss gärna din beräknade ankomsttid.

I Åreparken finns bagageförvaring tillgängligt på markplan vid garaget.

Parkeringsplats i garage och ute finns begränsat antal, bör bokas i god tid innan ankomst via mail: info@agoiare.se.

Vid frågor kontakta bokningen på tel. +46 (0)647-515 00 eller info@agoiare.se.

Balkong/ Altan, Bastu, Dubbelsäng, Husdjur tillåtet, Internet, Parkering/Garage, Tvättmaskin,