Alpin11, Alpinhuset 11

Lägenhet 77 kvm med plats för 8 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 8 personer. Tre sovrum, ett med dubbelsäng, ett med en våningssäng och ett med två våningssängar. Två badrum, ett med WC, dusch och bastu samt ett med WC och dusch. Balkong i söderläge.

Snabbfakta: 150m till skidlift- 150m till skidnedfart- 100m till Åre Torg- våningsplan 4 av 6, (entré plan 3)- hiss- TV- WIFI- sound bar- kök- spis- ugn- kyl/frys- mikrovågsugn- diskmaskin- bastu- tvättmaskin- torktumlare- torkskåp- skidförvaring- balkong (skottas ej)- laddstation elbil- parkering i garage ingår, max höjd 215cm.

Övrigt: Sänglinne inkl. handdukar finns att hyra mot extra kostnad. Avresestädning ingår december-april. Kostnadsfritt WIFI med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören. Laddstation för elbil mot avgift med reservation för ev. störningar från leverantören. I detta område finns flera fastboende, vilket gör att boendet inte lämpar sig för en yngre publik.

Villkor: Åldersgräns 18 år på samtliga boende. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Husdjur och rökning är ej tillåtet.

Adress: Årevägen 115.

Anläggning

, Sverige, , Åre, , Alpinhuset

Typ av boende

,

77 kvm

Vägbeskrivning

Nyckelbeskrivning

Incheckning och utcheckning sker i AGOs reception som ligger på Kabinbanevägen 22, 837 52 Åre.
Ordinarie incheckning sker från kl 16.00 (ev. senare vid stora bytesdagar), meddela oss gärna din beräknade ankomsttid.

I Alpinhuset finns bagageförvaring tillgängligt på plan 2. En parkeringplats i garage ingår till detta boende utan kostnad, behöver ej bokas.

Vid frågor kontakta bokningen på tel. +46 (0)647-515 00 eller info@agoiare.se.

Badrum >2, Balkong/ Altan, Bastu, Dubbelsäng, Internet, Laddstolpe elbil, Parkering/Garage, Sovrum >3, Tvättmaskin,