THJ6A, Hjortronet 6A

Etagelägenhet på 150 kvm med plats för 11 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 10 personer och barbord med plats för 4 personer. Fyra sovrum, två med dubbelsäng, ett med två våningssängar och ett med våningssäng samt enkelsäng. Tre badrum, ett med WC, dusch och bastu, ett med WC och dusch samt ett med WC. Balkong i sydvästläge.

Snabbfakta: 1,2km till skidlift- 10m till skidnedfart- 1,2km till Tege Tornet- 8km till Åre Torg- våningsplan 1 av 2, övre plan- ej hiss- TV- WIFI- kök- spis med ugn- kyl/frys- mikrovågsugn- diskmaskin- bastu- tvättmaskin- torkskåp- braskamin- skidförvaring- balkong (skottas ej)- husdjur ok- parkering med motorvärmaruttag ingår.

Övrigt: Sänglinne inkl. handdukar finns att hyra mot extra kostnad. Avresestädning ingår december-april. Husdjur är välkomna mot avgift. Kostnadsfritt WIFI med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören. Öppning och stängning av skidområdet i Tegefjäll varierar år från år.

Villkor: Åldersgräns 18 år på samtliga boende. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Rökning är ej tillåtet. Det är ej tillåtet att använda motorvärmaruttag för laddning av elbil.

Adress: Hjortronet 6, lägenhet A.

Anläggning

, Sverige, , Åre, , Tegenova- Hjortronet

Typ av boende

,

Tege 150kvm 11b

Vägbeskrivning

Nyckelbeskrivning

Incheckning och utcheckning sker i AGOs reception som ligger på Kabinbanevägen 22, 837 52 Åre.
Ordinarie incheckning sker från kl 16.00 (ev. senare vid stora bytesdagar), meddela oss gärna din beräknade ankomsttid.

I anslutning till AGOs reception på Kabinbanevägen 22 finns bagage- och värdeförvaring tillgängligt. Parkering i anslutning till boendet ingår, behöver ej bokas.

Vid frågor kontakta bokningen på tel. +46 (0)647-515 00 eller info@agoiare.se.

Badrum >2, Balkong/ Altan, Bastu, Dubbelsäng, Husdjur tillåtet, Internet, Kamin/ Öppen spis, Parkering/Garage, Sovrum >3, Tvättmaskin,