P16, Åre Parken lgh 16

Etagelägenhet på 72 kvm med plats för 8 personer, självhushåll. Kombinerat kök och allrum med matplats för upp till 8 personer. Tre sovrum och loft, två med dubbelsäng, ett med våningssäng och loft med två enkelsängar. Två badrum, ett med WC, dusch och bastu och ett med WC och dusch. Takterrass i söderläge.

Snabbfakta: 100m till skidlift- 100m till skidnedfart- 75m till Åre Torg- våningsplan 4 av 5- hiss- TV- WIFI- kök- spis- ugn- kyl/frys- mikrovågsugn- diskmaskin- bastu- tvättmaskin- torkskåp- skidförvaring- takterrass- parkering bokas mot avgift (begränsat antal). Maila info@agoiare.se för att se tillgänglighet. Adress: Parkvägen 3.

Villkor: Åldersgräns 18 år på samtliga boende. Gäller ej barn i målsmans sällskap. Detta boende lämpar sig bäst för familjer, par eller vuxna sällskap. I detta område finns flera fastboende, vilket gör att boendet inte lämpar sig för en yngre publik. Husdjur och rökning är ej tillåtet. Avresestädning ingår december-april. Kostnadsfritt WIFI med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören. Ett eller flera sovrum saknar mörkläggningsmöjligheter pga. takfönster. Det är ej tillåtet att använda motorvärmaruttag för laddning av elbil. I huset finns en restaurang som ibland har öppet sent. Till detta boende kan deposition tillkomma.

Anläggning

, Sverige, , Åre, , Åreparken

Typ av boende

,

72 kvm m stor terass

Vägbeskrivning

Nyckelbeskrivning

Incheckning och utcheckning sker i AGOs reception som ligger på Kabinbanevägen 22, 837 52 Åre.
Ordinarie incheckning sker från kl 16.00 (ev. senare vid stora bytesdagar), meddela oss gärna din beräknade ankomsttid.

I Åreparken finns bagageförvaring tillgängligt på markplan vid garaget.

Parkeringsplats i garage och ute finns begränsat antal, bör bokas i god tid innan ankomst via mail: info@agoiare.se.

Vid frågor kontakta bokningen på tel. +46 (0)647-515 00 eller info@agoiare.se.

Badrum >2, Balkong/ Altan, Bastu, Dubbelsäng, Internet, Parkering/Garage, Sovrum >3, Tvättmaskin,